INTEGRĂM ARMONIOS EXPERIENȚA, RIGOAREA, PROFESIONALISMUL CU ENERGIA, ENTUZIASMUL ȘI DORINȚA DE AFIRMARE

IORDACHE ION

EXECUTOR JUDECĂTORESC DE PE LÂNGA CURTEA DE APEL PITEȘTI

Despre Noi

LOGISTICĂ

Dispunem de facilitățile și suportul logistic esențial pentru a administra eficient un volum semnificativ de dosare de executare.

EXPERIENȚĂ

Suntem înzestrați cu experiență, competență specializată și un istoric robust și activ în domeniul recuperării de creanțe bancare, îndeplinind astfel cele mai înalte standarde ale așteptărilor.


Biroul Executorului Judecătoresc Iordache Ion este specializat în îndeplinirea operațiunilor privind aducerea la îndeplinire efectivă a drepturilor subiective ale instituțiilor financiar-bancare, drepturile subiective ale societăților comerciale, ale cetăţenilor precum şi realizarea dreptului obiectiv.

În cadrul biroului activează o echipă de elită, tânără, profesionistă şi dinamică, al cărei obiectiv este celeritatea, precăderea și profesionalismul în toate activităţile juridice întreprinse.

În cadrul echipei se regăsește un colectiv de elită, format din profesioniști atent selecționați astfel încât să atingă cele mai înalte standarde de profesionalism, eficiență și celeritate în toate operațiunile legale pe care le întreprind, colaborând cu specialişti de prim rang din toate domeniile adiacente activităţii de executare silită (avocaţi, experţi evaluatori, notari, experți contabili, organe ale forţei publice, detectivi etc.), aleşi în urma unor criterii stricte de competență.

Un principiu fundamental al activității echipei noastre constă în acordarea unei atenţii speciale respectării stricte a cadrului legal, fapt ce conduce la statornicia actelor și acţiunilor corespunzătoare celei de-a doua fază, executio, a procesului civil.

Avem certitudinea că atât colaboratorii, cât și personalul angajat al biroului nostru reprezintă echipa ideală pentru a răspunde în mod operativ solicitărilor ce țin de dosarele de executare silită, în sensul aducerii la îndeplinire efectivă a obligațiilor stabilite prin titlul executoriu, prin efectuarea promptă a interogărilor în vederea identificării, urmăririi și valorificării bunurilor ce fac obiectul executării silite.

 Astfel, actul de „legis actiones” este adus la îndeplinire în mod eficient și prompt, iar drepturile creditorilor satisfăcute cu celeritate.

Colaborând strâns cu Biroul Executorului Judecătoresc IORDACHE CLARA CRISTIANA de pe lângă Curtea de Apel București, biroul nostru lucrează cu experți de top din diverse domenii conexe procesului de executare silită (inclusiv avocați, experți evaluatori, notari publici, contabili autorizați, forțe de ordine, detectivi etc.), selecționați după criterii riguroase de competență. Această abordare asigură o eficacitate sporită și calitate în toate operațiunile speciale prevăzute de lege. 

Acordăm o importanță deosebită respectării scrupuloase a legilor, ceea ce garantează soliditatea și conformitatea acțiunilor noastre în faza de ”executio” a procesului civil, stadiu în care se materializează concret dreptul creditorului recunoscut printr-un titlu executoriu.


IMG_4401

23+

Ani de Experiență

100+

Colaboratori

3

Puncte de Lucru

20+

Personal Calificat

Competență Teritorială

Județul Argeș

Judecătoriile: Bălcești, Brezoi, Drăgășani, Horezu, Râmnicu Valcea

Municipiul București

Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6

Județul Călărași

Judecătoriile: Călărasi, Oltenița, Lehliu-Gară

Județul Teleorman

Judecătoriile: Alexandria, Roșiori de Vede, Turnu Măgurele, Videle, Zimnicea

Județul Valcea

Judecătoriile: Costești, Curtea de Arges, Pitești, Topoloveni

Județul Ilfov

Judecatoriile: Buftea, Cornetu

Județul Ialomița

Judecătoriile: Slobozia, Fetești, Urziceni

Județul Giurgiu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Unde Ne Găsiți

Pitești, Bd. Eroilor, nr. 2bis, Arges

Punctele de Lucru

Pitești

Bd. Eroilor, nr. 2bis, Arges office@bejiordache.ro
+40 728 103 203
+40 723 962 626

București

Sector 5, Cotroceni, Str. Dr. Nicolae Tomescu, Nr. 10 office@bejiordacheclara.ro
+40 723 736 266
+40 314 211 879

Ștefănești

Valea Mare-Podgoria, Str. Liviu Rebreanu, nr. 24
+40 728 103 203
+40 723 962 626

Testimoniale

Mulțumim pentru feedback

„Personal dedicat serviciului prestat. Recomand cu placere. Prestarea serviciului a fost realizata prin corespondenta, fapt pentru care am reusit sa castig timp si incredere ca scopul pentru care am solicitat prestarea serviciului de executare a fost finalizat in parametrii optimi.”

Claudiu Barbu

„Un birou de maxim profesionalism, recomandarea mea din suflet este înaintea oricărei alte opţiuni”

Cosmin George

„Conditii de calitate, fetele se comportă impecabil, iar serviciile sunt de 7 stele… Felicitări!!!”

Bianca Bulf